در این مطلب نگاهی به سرعت شارژ گوشی های مختلف بازار انداخته و سریع ترین زمان شارژ در میان مدل های میان رده و پایین رده را معرفی می کنیم.

در دنیایی که همه چیز به سرعت پیش می رود و زمان حرف اول را می زند، شایسته نیست تا فردی سه ساعت برای شارژ شدن گوشیش معطل بماند!

زمان یکی از ارزشمند ترین سرمایه های انسان است و شرکت های سازنده تلفن هوشمند نیز به این موضوع واقف هستند، به همین دلیل از همان ابتدا دعوای سرعت در بخش های مختلف یک تلفن همراه جدی بود و همه برندها به دنبال عرضه سریع ترین گوشی در جنبه های مختلف بودند.

اما موضوع شارژ سریع متفاوت است. ریتم زندگی ما به تلفن های همراه وابسته شده و ما همه فعالیت های خود را با تلفن های همراه انجام می دهیم، طبیعتا تلفن های هوشمند با باتری کار می کنند و اگر گوشی شما شارژ نداشته باشد، ریتم زندگی تان مختل می شود. برای این که ریتم زندگی از دست تان نرود، دو شاخصه اهمیت فراوانی دارند، یک ظرفیت شارژ باتری گوشی و میزان شارژدهی آن و دوم سرعت شارژ گوشی!

پیش تر در خصوص ظرفیت شارژ گوشی صحبت کردیم و مدل هایی را که بالاترین ظرفیت باتری و بیشترین میزان شارژدهی را دارند را به شما معرفی کردیم، حال می خواهیم بر اساس آزمایش هایی که خودمان در دفتر آی تی رسان بر روی مدل های مختلف انجام دادیم، گوشی هایی که سریع ترین زمان شارژ باتری را دارند، به شما معرفی کنیم.

شارژ سریع چیست؟
بیش از 95 درصد گوشی های فعلی با فناوری فست شارژ یعنی شارژ سریع عرضه می شوند. در فناوری شارژ سریع، سرعت انتقال یون ها و الکترون ها از قطب مثبت به منفی افزایش پیدا می کند و به این ترتیب قطب منفی در زمان کمتری سرشار از یون خواهد شد، این زمانی است که علامت 100 درصد شارژ را بر روی نمایشگر گوشی خود مشاهده می کنید.

سرعت شارژ گوشی به چه عواملی وابسته است؟
شارژ سریع به ظرفیت باتری، ظرفیت پشتیبانی خود گوشی و به سرعت آداپتور مد نظر گرفته شده برای این کار بستگی دارد. طبیعتا هر چه ظرفیت گوشی بیشتر باشد سرعت شارژ شدن آن بیشتر و هر چه ظرفیت کمتر باشد، زمان شارژ آن کمتر خواهد بود.

از طرفی هر مدل از یک ظرفیت شارژ سریع پشتیبانی می کند، مثلا اکثر گوشی های سامسونگ از شارژ سریع تا 25 وات پشتیبانی می کنند، به این ترتیب حداکثر سرعت شارژ آن ها 25 وات است. مورد سوم سرعت آداپتور است، همین گوشی های سامسونگ که مثال زدیم اکثرا از یک آداپتور 15 واتی بهره می برند، یعنی گوشی تا سرعت شارژ 25 وات را پشتیبانی می کند اما آداپتوری که درون جعبه گوشی قرار دارد تنها 15 وات است، به این ترتیب آن گوشی با سرعت 15 وات شارژ می شود، مگر آنکه به صورت جداگانه یک آداپتور 25 واتی برای گوشی خریداری کنید تا بتوانید از حداکثر سرعت شارژ پشتیبانی شده آن بهره مند شوید. این یک ترفند از طرف سامسونگ است که شما را مجبور می کند برای خرید شارژرهای 25 واتی پول اضافه به جیب این شرکت بریزید اما شرکت های چینی این مدلی کار نمی کنند.

شرکت های چینی سرعت شارژ گوشی های خود را بالا برده اند، به طوری که بسیاری از گوشی های شیائومی از سرعت فست شارژ 33 واتی پشتیبانی می کنند و گوشی های هواوی نیز با فست شارژ 66 واتی عرضه می شوند. از طرفی درون جعبه این گوشی ها همان شارژر 33 یا 66 واتی قرار دارد و نیازی نیست شما پول بیشتری برای خرید شارژر پر سرعت پرداخت کنید.

در این معادله اگر یک گوشی سامسونگ با پشتیبانی از فست شارژ 25 واتی را با یک آداپتور 33 واتی شیائومی شارژ کنید، نهایت شارژ سریع آن همان 25 وات خواهد بود زیرا خود گوشی نهایتا از سرعت شارژ 25 وات پشتیبانی می کند. همینطور اگر یک گوشی با فست شارژ 25 واتی را با شارژر 15 واتی شارژ کنید، سرعت شارژ گوشی 15 وات خواهد بود، زیرا شارژر ظرفیت شارژ با سرعت بالاتر را ندارد. بنابراین گوشی که سریع ترین زمان شارژ را دارد هم خود باتری گوشی و هم شارژرش از فست شارژ بالایی پشتیبانی می کنند، هر چند که ظرفیت باتری هم در کاهش یا افزایش این زمان تاثیرگذار است.

آیا شارژ سریع به باتری صدمه می زند؟
بله، شارژ گوشی با سرعت بالا باعث تحرک بیش از حد یون ها و الکترون ها می شود، این حرارت باعث تولید گرما شده به همین دلیل گوشی هایی که شارژ سریع دارند هنگام شارژ داغ می شوند. از طرفی گرما قاتل الکترون ها است و باعث تلف شدن آن ها می شود به این ترتیب تعداد یون ها در باتری های گوشی هایی که هنگام شارژ داغ می شود پس از مدتی کاسته می شود و ظرفیت باتری مثلا از 5 هزار میلی آمپرساعت به 4500 میلی آمپرساعت کاهش می یابد و شما احساس می کنید که باتری مانند گذشته شارژ نگه نمی دارد و زودتر خالی می شود.

البته شرکت های تولیدکننده تلفن هوشمند هر روزه فناوری هایی را معرفی می کنند تا این مشکل را خنثی کنند اما به طور کلی باتری گوشی هایی با سرعت شارژ پایین تر، طول عمر بالاتری نسبت به باتری گوشی هایی با سرعت شارژ بالاتر دارند. به همین دلیل است که گوشی های سامسونگ با زمان شارژ طولانی تر، طول عمر مفید بالاتری (3 تا 5 سال) دارند اما گوشی های شیائومی و هواوی با زمان شارژ کوتاه طول عمر مفید کمتر (2 تا 3 سال) دارند.

به زیباترین تلفن این فصل سلام کنید: OPPO Reno6 5G

فیلم ویدئویی نوکیا XR20 نشان می دهد که گوشی سختی وجود دارد که تعمیر آن نسبتاً سخت است

چگونه حافظه گوشی‌های آیفون را آزاد کنیم؟

کدام گوشی‌های موجود در بازار ایران سریع‌تر شارژ می‌شوند؟

کدام گوشی‌های موجود در بازار ایران سریع‌تر شارژ می‌شوند؟

اطلاعاتی از دو گوشی جدید شیائومی منتشر شد

شارژ ,گوشی ,های ,سرعت ,سریع ,باتری ,سرعت شارژ ,گوشی های ,شارژ سریع ,شارژ گوشی ,زمان شارژ

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


همه چیز مطالب اینترنتی سایت تفریحی و سرگرمی چفچفک ساخت و طراحی اپلیکیشن اندروید و آیفون PC تکست موزیک متن آهنگ جدید نیازمندی و اگهی رایگان اینترنتی Hago Apk Download مرکزیت --- CenterAll
دزدگ